
کد خبر:۸۲۶۵۹۶
عکس | کابوس وحشتناکی که دست از سر استقلال برنمیدارد
شیخ دیاباته ابتدای فصل یک مقطع مصدوم شد و آبیها کلی امتیاز از دست دادند، حالا هم در مقطع بعدی مصدومیت او، فعلا دو تا دو امتیاز از کف استقلال رفته است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، بدترین اتفاق بازی استقلال و الشرطه عراق، مصدومیت مهدی قائدی بود؛ بازیکنی که اواسط نیمه اول با چهرهای مغموم از زمین بیرون رفت. ظاهرا قرار نیست کابوس مصدومیت در این فصل دست از سر استقلال بردارد. شیخ دیاباته ابتدای فصل یک مقطع مصدوم شد و آبیها کلی امتیاز از دست دادند، حالا هم در مقطع بعدی مصدومیت او، فعلا دو تا دو امتیاز از کف استقلال رفته است.
الان مهدی قائدی آسیب دیده و معلوم نیست شرایطش برای ادامه فصل چطور خواهد بود. این در حالی است که غیبت سیاوش یزدانی و عارف غلامی به دلیل مصدومیت باعث میشود بازیکن جوانی مثل شاهین طاهرخانی در این میدان آسیایی بازی کند و پنالتی بدهد. فراموش نکنیم فرشید اسماعیلی هم از ابتدای نیمفصل دوم مصدوم بوده و داریوش شجاعیان کل فصل را از دست داده است!
کد خبر 483705
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.